یکی از پرسشها متداول مصرف کنندگان که به طور معمول با آن مواجه هستند این است که چگونه مشکلات افت فشار پکیج دیواری را برطرف کنیم؟ افت فشار پکیج یکی از مهم ترین مسائلی است که بیشتر مصرف کنندگان پکیج را درگیر خود می کند که این مشکل بسیار ساده حل می شود. در اینجا قصد داریم دلایل افت فشار پکیج را بررسی کنیم و راه حل های بسیاری را به مصرف کنندگان ارائه دهیم.
در بیشتر ساختمان ها اکثر مهندسان برای راه اندازی سیستم گرمایشی، پکیج و شوفاژ دیواری را انتخاب می کنند. به دلیل ظاهر زیبا و دارا بودن تمام اجزا در یک سیستم پکیج، عیب یابی سیستم از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد.
یکی از مشکلات عظیمی که اکثرا به آن برخورد می کنند، پایین بودن فشار پکیج می باشد که باعث می شود آب پکیج گرم نشود. پکیج دیواری شما به دلایل زیادی می تواند فشار خود را از دست بدهد.
سوراخ بودن مبدل حرارتی
سوراخ بودن یا باد نداشتن منبع انبساط
و خرابی شیر پر کن از دیگر عوامل مهمی هستند که باعث کم شدن فشار آب گرم در پکیج هایی مانند پکیج ایساتیس می شوند.
پکیج هایی که بیشتر از 3 سال کار کرده اند به طور طبیعی هفته ای یکبار دارای افت فشار می شوند. پکیج های نو هر 3 هفته یکبار دچار این مشکل می شوند که در این شرایط بهتر است اطلاعاتی برای برطرف کردن این مشکل داشته باشید.
وقتی که شیر پرکن پکیج خراب می شود شما با کاهش و افزایش فشار مواجه می شوید در واقع کاهش فشار و افزایش فشار با سرعت بسیار کم اتفاق می افتد در نتیجه در این شرایط شما با کم بودن فشار پکیج مواجه می شوید که در این صورت شیر پر کن که زیر پکیج قرار دارد باید تعویض گردد.
در این صورت، هنگام استفاده از آب گرم فشار آب به شدت کم می شود و در نتیجه دستگاه خاموش می شود. اول باز و بسته بودن شیر پر کن را تست کنید. شیر پر کن در حالت ساعتگرد بسته و در حالت پادساعتگرد باز می باشد.
منظور از خراب بودن منبع انبساط، سوراخ بودن و یا باد نداشتن آن است. یکی از مشکلات اصلی و شایعی که اکثر مصرف کنندگان پکیج با آن مواجه می شوند، مشکل منبع انبساط است که با خراب بودن منبع انبساط در این دو حالت سوراخ بودن و باد نداشتن، شما با کاهش و یا افزایش فشار پکیج مواجه می شوید. البته زمانی موجب افزایش فشار می شود که شما درجه پکیج را بر روی 60 درجه به بالا تنظیم کرده باشید.
مشکل نشتی آب که همان مسئله نشتی مدار بسته پکیج است، یکی از دلایل اصلی کم بودن فشار در پکیج، نشتی آب می باشد حتی اگر نشتی خیلی کم باشد و در طی چندین روز آب کمی نشت کند باعث افت فشار بسیاری می شود که این نشتی از رادیاتور یا لوله های گرمایی می تواند باشد.
اگر پکیج شما دو مبدله باشد امکان سوراخ شدن آن بسیار کم است. ولی اگر پکیج تک مبدله باشد امکان این که مبدل از داخل سوراخ شود و به ندرت باعث افت فشار پکیج شود بسیار زیاد است.
در صورت نشتی در این لوله ها فشار پکیج کم خواهد شد.
در صورت وجود هوا یا رسوب در سیستم گرمایشی (رادیاتور و پکیج)، شما با افت شدید پکیج مواجه می شوید در این صورت از طریق پیچ هواگیری در انتهای پکیج یا رادیاتور هوای آن را خارج کنید. همچنین به رسوب گیری پکیج دیواری بپردازید.