واردات و صادرات از این نظر که تجارتی در مقیاس بسیار بزرگ جهانی، دارای تاثیرات عمیق بر اقتصاد و سیاست می باشد. به همین جهت امری حائز اهمیت است . در این بازار بزرگ کالاهای بسیار گسترده ای توسط کشور های مختلف به خرید و فروش می رسند.
به عنوان مثال می توان به پکیج اشاره کرد که از کشور های چین، آلمان و … به ایران وارد می گردد. البته واردات کالا در کشور ما دارای قوانین و مقرراتی می باشد که مستلزم رعایت از سوی تجار کشور است.
شرکت یدک محور فرتاک با کادری مجرب در زمینه واردات قطعات یدکی پکیج شوفاژ دیواری میباشد. تا به امروز توانسته است بزرگترین و کاملترین مجموعه قطعات یدکی پکیج اعم از نوع و دپوی محصول را به خود اختصاص دهد.
شرکت FARTAK تامین کننده قطعات اصلی از شرکت های معتبر اروپایی، چینی و ترکیه ای می باشد و در سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز نمود و در این مدت توانسته است سهم زیادی از واردات پکیج در صنعت کشور عزیزمان داشته باشد. به لطف خدا توانسته ایم با توجه به تحریم های سنگین جهانی محصولات مورد نیاز بازار را که تشابه داخلی نداشته و حتی اگر داشته باشد هم کیفیت آن را ندارد، وارد کرده و تقاضای بازار روز را تامین نماییم. ما توانسته ایم از بهترین کشورهای دارنده صنعت بسیار قوی، محصولات درجه یک را وارد ایران کنیم .همچنین این شرکت به تازگی سفارش تولید برخی از اقلام را با نام تجاری خود در داخل و خارج کشور آغاز کرده است تا جوابگوی نیاز ملت عزیزمان اعم از تولیدکنندگان، فروشندگان، سرویس کاران و مصرف کنندگان بوده و بتواند اعتماد شما عزیزان را جلب کند.
امید است با پیوستن شما همکاران عزیز به این خانواده بزودی شاهد دسترسی سریع و آسان به قطعات یدکی و شرکتی تحت نظارت این مجموعه برای ملت عزیز ایران که همیشه لایق بهترین ها هستند میسر شود.
در ادامه به بررسی روش های واردات کالا و نکات ضروری آن میپردازیم.
واردات کالا از کشورهای مختلف یک فعالیت تجاری و اقتصادی مهم می باشد . در واقع همانطور که می دانید تولید برخی کالاها به دلیل نبود امکانات کافی یا تنوع موقعیت جغرافیایی کشورها، به راحتی قابل انجام نبوده است.
واردات کالا در وهله اول یک امر مهم و حیاتی در تامین نیازهای یک جامعه شناخته می شود. بطور کلی در صورت عدم توجه به این فعالیت مهم اقتصادی ممکن است دولت ها در آینده ای نزدیک با مشکلات بزرگی مواجه شوند. می توان گفت که توجه به این فعالیت اقتصادی در پیشرفت و توسعه یک کشور امری مهم و حیاتی شناخته می شود.
اکنون باید بگوییم که واردات کالا یک تجارت بین المللی در جهان می باشد. در هر کشوری به وسیله تجار و بازرگانان داخلی قابل انجام است. این تجارت بین المللی همواره می تواند سودهای کلانی را برای تاجرین و بازرگانان فعال در این حیطه به همراه داشته باشد. اما فراموش نکنید که برای انجام این فعالیت مهم همواره لازم است که با چگونگی مراحل واردات کالا و قوانین خاص این کار آشنا باشید.
هر واردکننده کالا موظف است علاوه بر شناخت چگونگی مراحل واردات کالا، با قوانین و مقررات خاص این فرآیند نیز آشنا باشد. شناخت قوانین و مقررات واردات کالا موجب می شود که بازرگانان و تجار تمامی فعالیت های خود را در این زمینه مطابق با قوانین به انجام برسانند.
در این بخش از مقاله سعی کرده ایم به چند مورد از قوانین اصلی در این زمینه اشاره کنیم:
در این بخش از مقاله قصد داریم با بیان شرح مختصری از مراحل گام به گام عملیات واردات کالا شما را با چگونگی انجام این فرآیندآشنا کنیم:
اکنون پس از بررسی کشورهای مختلف می توانید تصمیم بگیرید که واردات کالا از کشوری می تواند برای تجارت شما مناسب باشد.