رادیاتور پنلی یا پره ای

رادیاتور پنلی یا پره ای

امروزه با توجه به استفاده روز افزون از سیستم های گرمایشی،صحبت در مورد اینکه چه نوع رادیاتور می تواند بهترین باشد . در این میان عمده رقابت بین رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای می باشد. حال قصد داریم در این نوشتار مقایسه ای میان رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای داشته باشیم.

مقایسه رادیاتور ها از چند جهت انجام می شود که عبارتند از:
میزان گرمایش:

سوال اصلی این استت که گرمایش رادیاتور پنلی بیشتر است یا پره ای؟

قطعا این فاکتور در ذهن خریدار رادیاتور یکی از مهمترین فاکتور ها به شمار می رود زیرا که مصرف کننده تمایل دارد که بتواند ایده آل تربن و بهترین گرمایش را از رادیاتوری که تهیه می کند دریافت کند. در رادیاتور ها واحدی به نام بازده حرارتی هست که نشان دهنده میزان حرارت انتقال یافته میباشد. برای مثال 100 سانت رادیاتور پنلی ایساتیس 1832 کیلو کالری بر ساعت بازده حرارتی دارد و در مقابل 12 پره رادیاتور پره ای که همان اندازه 100 سانت را دارد بازده حرارتی برابر 1896 کیلو کالری بر ساعت دارد . پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند.

ماندگاری:

یکی از مواردی که موجب به یک خرید مطمئن می شود کیفیت و ماندگاری یک وسیله می باشد. همانطور که می دانید رادیاتور پنلی از جنس فولاد تولید می شوند و رادیاتور های پره ای از جنس آلومنیوم.

مقاومت فولاد به نسبت آلومنیوم بالاتر می باشد که همین امر موجب به این شده که اکثر رادیاتور پنلی دارای مدت زمان گارانتی بیشتری باشند به طور مثال رادیاتور پنلی ایساتیس دارای 15 سال گارانتی تعویض می باشد که در مقابل رادیاتور پره ای بوتان که بالاترین مدت زمان گارانتی را داراست دارای 10 سال گارانتی تعویض می باشد.

تعمیر پذیر بودن:

توجه به این نکته شاید اهمیت زیادی نداشته باشد زیرا که با توجه به مدت زمان بالای گارانتی رادیاتور ها چه پنلی و چه پره ای و اینکه این گارانتی به صورت تعویض می باشد خیلی به ندرت پیش می آید که رادیاتوری نیاز به تعمیر داشته باشد ولی در این مورد می توان ذکر کرد که رادیاتور پره ای در صورتی که یک پره اش سوراخ شود امکان حذف همان پره را دارد اما در رادیاتور پنلی این مورد امکان پذیر نیست و باید کل رادیاتور تعویض گردد. از معایب رادیاتور پنلی می توان به این نکته اشاره کرد که قابلیت کم و زیاد کردن ندارند.

قیمت:

در حال حاضر با توجه به تنوع محصولی فراوان یک خرید مقرون به صرفه دغدغه بسیاری از مصرف کنندگان می باشد.

رادیاتور های پنلی با فاصله خوبی از رادیاتور پره ای پیشی گرفته اند لذا این تفاوت قیمت به دلیل تفاوت متریال استفاده شده است.

زیرا که قیمت فولاد به نسبت آلومنیوم بسیار پایین تر می باشد.

با توجه به اینکه در یک اندازه مشخص مثلا 100 سانت هر دو این رادیاتور ها دارای یک ضریب حرارتی می باشند پس قطعا صرفه اقتصادی با خرید رادیاتور پنلی می باشد.

زیبایی:

فاکتور زیبایی یکی از مواردی هست که کاملا با سلیقه مصرف کننده ارتباط دارد.

با توجه به ساختار رادیاتور پنلی که به صورت یکپارچه  و بدون درز هستند شاید بتوان گفت با منازل مدرن امروز همخوانی بیشتری دارد.

بهترین رادیاتور های پنلی در ایران  بوتان و لورچ از رنگ الکترو استاتیک استفاده می کنند که از درخشندگی بیشتری برخوردار می باشند.

قابلیت کارکرد با پکیج دیواری:

با توجه به فراگیری هر چه بیشتر پکیج دیواری ، اکثر مصرف کنندگان خواستار این هستند که بدانند رادیاتور پنلی یا پره ای با پکیج کارایی بهتری را دارند.

با توجه به اینکه جنس مبدل پکیج دیواری از مس می باشد ، مس داخل مبدل با آلومنیوم داخل رادیاتور پره ای تشکیل پدیده پیل الکترولیتی را می کند که این موجب تولید مداوم گاز هیدروژن داخل رادیاتور ها و مدار گرمایش می کند که عملا در رادیاتور پره نیاز مداوم به هوا گیری را ایجاد می کند.

هوا گیری مداوم باعث پایین امدن عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری شما خواهد شد. در نتیجه در صورت استفاده از پکیج دیواری انتخاب رادیاتور پنلی می تواند گزینه بهتری باشد.

نصب بر روی دیوار:

نصب رادیاتور پنلی بر روی دیوار با توجه به اینکه که از فولاد ساخته شده است نادرست است .

اما رادیاتور پره ای که از جنس آلومنیوم است فشار کمتری را به دیوار ساختمان خواهد آورد.

نتیجه گیری رادیاتور پنلی یا پره ای:

در بالا سعی کردیم بدون هرگونه غرض ورزی  مقایسه ای کامل و جامع میان رادیاتور پنلی پا پره ای داشته باشیم.

استقبال کم نظیر از رادیاتور های پنلی، بسیاری از تولید کنندگان را به سوی تولید رادیاتور پنلی کشانده. از جمله آن می توان به بوتان و ایران رادیاتور اشاره کرد که بهترین مارک رادیاتور پره ای بوده اند.

رادیاتور پنلی ها با کیفیت مختلف به فروش می رسند.

مقایسه برند های مختلف رادیاتور پنلی:

در ایران برند های بسیار مختلفی رادیاتور پنلی تولید میکنند. اما تحت لیسانس شرکت های مختلف اروپایی یا ترکیه ای به بازار عرضه می شوند.

بهترین برند رادیاتور در ایران دو شرکت بوتان و ایران رادیاتور هستند که هردو به تازگی تولید کننده رادیاتور پنلی میباشند.

از جمله معروفترین رادیاتور های پنلی در ایران می توان به رادیاتور پنلی بوتان و رادیاتور پنلی ایساتیس اشاره کرد.

 

 

 

امیدوارم این آموزش برای شما عزیزان مفید بوده باشد. درصورتیکه به تخصص نصب و تعمیرات پکیج دیواری علاقمند هستید و تمایل دارید از این تخصص کسب درآمد کنید ازبخش بلاگ های سایت شرکت فرتاک ایران كه از جمله بزرگ ترین وارد کننده قطعات پکیج میباشد، استفاده کنید.

منو اصلی

باز کردن وات اپ
می تونم کمکتون کنم؟
شرکت فرتاک ایران
سلام سوالات خود را از ما بپرسید.