یکی از پرسشهایی که کاربران به طور معمول با آن مواجه هستند، این است که انجام رسوبگیری پکیج دیواری چه زمان الزامی است. برخی از علائمی که نیاز به رسوب زدایی پکیج دیواری می باشد را در ادامه بررسی خواهیم کرد.
دقت داشته باشید که هر یک از این نشانهها،به خودی خود میتواند ناشی از مشکلات دیگری باشد اما به احتمال زیاد مشکل با انجام رسوبگیری پکیج دیواری رفع خواهد شد.
این علائم نیاز به رسوب زدایی پکیج دیواری دارند اما همیشه و به طور مطلق این مسئله صادق نیست. اما در کنار این نشانهها، در برخی از پکیجهای خاص، یک کد ارور خاص برای الزام به رسوب گیری پکیج دیواری وجود دارد.
شما میتوانید با مطالعه دفترچه راهنمای پکیج دیواری، همچنین کسب اطلاع از مشاوران و متخصصان مربوط به گارانتی پکیج دیواری، اطلاعات کافی را در این مورد بدست آورید. به طور مثال در پکیج دیواری ایران رادیاتور، ارور شماره 70 نشانه نیاز به انجام رسوب گیری پکیج دیواری است.
معمولا در پکیج های بوتان، کد خطای E02 و A03 نشان دهنده نیاز به رسوب گیری پکیج می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ارورهای این برند پکیج دیواری مقاله “کد خطا پکیج بوتان” را مطالعه نمایید.
رسوب زدایی پکیج امری تخصصی بوده و نیازمند آموزش پکیج دیواری و مهارت های مربوط به آن می باشد. معمولا رسوب زدایی پکیج دیواری با دو روش متداول انجام می گیرد که هر یک از روش ها از مراحل مختلفی تشکیل شدهاند. این دو روش متمایز به شرح زیر هستند:
در ادامه هر یک از این روشها به تفصیل بررسی خواهد شد.
همانطور که در بخش پیشین به طور اجمالی تشریح شد، در این روش از مواد اسیدی که به اصطلاح جرمگیر نامیده میشوند استفاده شده و کل مراحل مبتنی بر گردش این ماده در فضای داخلی لولهها خواهد بود.
حال پس از اتمام مراحل فوق میتوانید مبدل را با دقت و ضمن رعایت اصول، مجدداً در جای خود بسته و محکم میکنید.
دقت داشته باشید که انجام هر یک از مراحل رسوبگیری پکیج که در بالا مورد اشاره واقع شد، مستلزم اطلاع از برخی نکات جانبی بوده و انجام آن بدون تخصص فاقد توجیه است. پس پیشنهاد میکنیم اگر شناخت دقیقی از وسیله نداشته و نسبت به تمام نکات و ملاحظات جانبی آگاهی ندارید، از انجام این کار به شکل انفرادی اجتناب کنید.
در این روش رسوب گیری، انجام کار به مراتب سادهتر می باشد. استفاده از پمپ کمک میکند تا شما نیازی به باز کردن کامل مبدل نداشته و بتوانید بدون خارج کردن آن، عملیات را تکمیل کنید. در این روش نیز به ماده جرمگیر نیاز است اما با این تفاوت که ماده مذکور به داخل مبدل پمپ خواهد شد. مراحل انجام رسوبگیری پکیج دیواری با این روش، به شرح زیر است:
منبع: وبسایت fannibargh
امیدوارم این آموزش برای شما عزیزان مفید بوده باشد. درصورتیکه به تخصص نصب و تعمیرات پکیج دیواری علاقمند هستید و تمایل دارید از این تخصص کسب درآمد کنید ازبخش بلاگ های سایت شرکت فرتاک ایران كه از جمله بزرگ ترین واردات کننده قطعات پکیج میباشد، استفاده کنید.